You are here:   User Profile
Register   |  Login

My Profile

   Minimize
Profile Avatar
Ralf30145931
Via Nuova Del Campo 7
Messina, ME 98159
Italy
0373 6565432 http://www.getedeals.com/chelsea/matic-troeje-2016-93992/ *******
ac milan trøjePatetisk. Måske er det det rigtige ord til at beskrive, hvordan fodboldens skæbne i Indonesien faktisk skal falde ind i den dybeste afgrund på grund af brutale skridt taget af Imam Nahrawi som minister for ungdom og sport.
Selvom det ikke er nægtet, at i første omgang mange mennesker, der overvejer Imam Nahrawi's skridt, er et dristigt gennembrud, hvad er scenariet bag alt dette?
Grunden til, at Menpora efter at have besluttet at fryse PSSI, tilsyneladende ikke plejede roger federer børn og lukkede øjnene med skæbnen hos de personer, der stoler på deres liv i denne sport. Så det er kun naturligt, at dette provokerer Den Nationale Kommission for Menneskerettigheder til også at tale i forhold til Menpora's trin.
Ifølge en kommissær fra Komnas HAM, Natalius Pigai, er Menpora's bevægelse klart inddraget i kategorien for krænkelser af menneskerettighederne. Selv ifølge Pigai er det ikke muligt, hvis en menneskerettighedsovertræk stadig har plads, som gør det muligt for ham at gamle fodboldtrøjer gøre mere arrogante handlinger. '' Jeg tror, ​​at denne Menpora er den mest mislykkede minister og fortjener at blive sænket, 'sagde Natalius Pigai på torsdag til Sindonews.com.
'Gennem hans politik skærer Menpora bevidst fodboldspillers levevilkår. Det er klart, at han har begået menneskerettighedskrænkelser,' fortsatte han.
'' Det står klart i loven, at 'enhver borger har ret til et arbejde og et levebrød, der er værdigt for menneskeheden.' På den måde bør lovgiveren kunne sætte spørgsmålstegn ved de liverpool tøj politikker, der blev foretaget Menpora, 'sagde Pigai.
Pigai forklarede yderligere, fodboldpositionen som den mest elskede sport i Indonesien, ikke kun tjener som blot et underholdningsmedium. Men fodbold ifølge ham er et af de mest magtfulde medier for at bevare Indonesiens tillid.
'Og en ting, der ikke bør glemmes, fodbold som den største sport suger interesserne hos mennesker i Indonesien og endda verden, er en af ​​landets foreningskontainere.' I alt for at forlade dette land delt, 'sagde Pigai.